it Toanhûs

it Toanhûs

It Toanhûs geeft lessen en cursussen op het gebied van muziek, beeldende vakken, dans en theater.
Volg je muziek- of zangles dan zijn er ook diverse mogelijkheden om samen muziek te maken. Zo kan je terecht bij de bigband, het strijkensemble, de diverse koren en niet te vergeten de popbands.
Ook kunnen leerlingen in een duo of trio spelen.
In het atelier waar de beeldende cursussen worden gegeven krijg je les van ervaren en academisch geschoolde docenten. Je krijgt ideeën aangereikt om een prachtig schilderij te maken. Ook kan je werken met verschillende materialen.
Liever bewegen? Bij ons heb je de keuze uit klassiek ballet, streetdance , jazzdance en show en musical dance.
De theaterpoot van It Toanhûs is volop in beweging. Vorig jaar bracht de productieklas de muziektheaterproductie “Lang en Gelukkig”.Dit jaar staat het theaterstuk  “Snorro de gemaskerde held “op het programma. Vanaf 8 jaar kunnen de kinderen hun eerste podiumervaring opdoen en ontdekken hoe het is om in de huid van een ander te kruipen, of te ontdekken dat toneelspelen heel leuk is.

It Toanhûs is ook actief op de basisscholen en het voortgezet onderwijs. Naast de regulier projecten op de basisscholen zoals dans in groep3, muziek in groep 4, tekenen/schilderen in groep 5 en theater in groep 6, worden er geregeld projecten op maat afgenomen. Bijna alles is mogelijk.

Wil je meer weten over ons aanbod kijk dan op onze website: www.toanhus.nl

Koningin Julianalaan 3
8501 HL  Joure
0513 – 417555
admin@toanhus.nlVivese Senso Duo

https://phytonutrition-sante.com/es/vivese-senso-duo-opiniones/
Hair loss - a female problem solved!