Hoe aanmelden

Aanmelden

Hoe meld ik mijn kind aan voor een activiteit? 
Uw kind kan zich via de website inschrijven. Hij/zij kiest zijn leeftijdsgroep, een categorie en de activiteit die hij leuk vindt. Klik daarna op “aanmelden”.

Wat gebeurt er bij te veel inschrijvingen voor een cursus?
Bij te veel inschrijvingen gaan we willekeurig een deelnemerslijst maken. Soms is het mogelijk om een extra cursus in te plannen. Dit wordt in overleg gedaan.


Hallu Motion
Hallux is no longer a problem. Check!
https://phytonutrition-sante.com/ro/hallu-motion-opinii/

Formexplode
The preparation for the muscle mass!
https://phytonutrition-sante.com/sv/formexplode

Kunnen alle kinderen in De Friese Meren meedoen aan watdoeiknaschool?
Ja! Het project is voor alle kinderen die in de gemeente De Friese Meren wonen tot en met groep 8 (t/m 12 of 13 jaar). Ook kinderen die wel in de gemeente De Friese Meren wonen maar in een andere gemeente op school zitten kunnen meedoen. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wat gebeurt er bij te weinig inschrijvingen?
Indien er te weinig aanmeldingen zijn voor een cursus kan het zijn dat de betreffende cursus niet doorgaat. Hierover ontvang je tijdig bericht door de organiserende organisatie.

Ik ben nog niet aangemeld, kan ik dan toch meedoen?
Dit hangt af van de activiteit. Bij sommige activiteiten hoef je je vooraf niet aan te melden en kun je dus gewoon langskomen. Voor andere activiteiten moet je je van te voren aanmelden. Kom je dan zomaar langs en is er nog ruimte, dan kun je altijd meedoen.

Hoe weet ik welke activiteiten er zijn?
Selecteer in bovenstaand menu de optie Activiteiten en vervolgens de leeftijdsgroep en kijk welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden. Op de 1e pagina kun je een actueel overzicht bekijken. Dit kun je eventueel filteren zodat je een overzicht krijgt van activiteiten voor een bepaalde leeftijd. De website is actueel en wordt wekelijks vernieuwd.

Mag ik aan meerdere activiteiten meedoen?
Ja, je mag aan alle activiteiten meedoen, zoveel je maar wilt. Dit geldt ook als de activiteit niet in jouw dorp of cluster is. Houd wel rekening met de dag waarop de activiteit aangeboden wordt, zodat je niet op twee verschillende plekken tegelijkertijd wordt verwacht. Daarnaast is het goed om te weten dat de meeste activiteiten in een later stadium ook in andere clusters plaatsvinden.