Ouders

Ouders

Gemeente De Friese Meren doet mee aan het project “Impuls Brede Scholen, sport en cultuur”. Dit project heeft als doel om de kinderen van het basisonderwijs ook buiten schooltijd maximale ontplooiingsmogelijkheden te bieden.

Door de samenwerking tussen het basisonderwijs en verschillende sport-, welzijns- en culturele organisaties, worden er met regelmaat buitenschoolse activiteiten aangeboden; ook tijdens de schoolvakanties.

Alle activiteiten zijn in het kader van sport en cultuur. Denk hierbij aan een sport- en spelmiddag, een voorlees-, theater- of filmmiddag, een techniekclub of streetdance. De activiteiten worden door Miks welzijn, ’t Toanhûs en Bibliotheek uitgevoerd.

De kinderen kunnen een keuze maken uit de activiteiten. Om deel te nemen aan de activiteiten dient uw kind zich aan te melden via de site. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden waardoor wij ervan uit gaan dat de ouder/verzorger toestemming verleent om deel te nemen aan de activiteiten van watdoeiknaschool.

De sport- en spel activiteiten zijn instuiven. Dit houdt in dat de kinderen kunnen komen en gaan wanneer zij dat willen. Hierdoor kunnen wij uw kind(eren) niet altijd in de gaten houden.

ling fluent