Voorwaarden

Algemene voorwaarden

voor deelname aan evenementen watdoeikschool

Algemeen:
Bij evenementen waar kosten aan verbonden zijn worden deze bij aanvang van het evenement geïnd of op een andere wijze die vooraf duidelijk gecommuniceerd is naar de deelnemers.
De aanbieders kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen. De deelnemer is verantwoordelijk voor toezicht op eigen spullen.
Annulering (indien mogelijk) minimaal 1 dag voor aanvang van het evenement, bij voorkeur per e-mail.
Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van foto- en videomateriaal door de aanbieder op haar eigen websites en voor informatieve persberichten.
Eventuele bijzondere of afwijkende voorwaarden worden bij het betreffende evenement vermeld.

Extra voor jongeren tot 18 jaar:
De verschillende aanbieders zijn aansprakelijk voor de uitvoering van de activiteiten. Zij hebben hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Bij het accepteren van de algemene voorwaarden gaan wij ervan uit dat u als ouder/verzorger toestemming verleent om uw kind deel te laten nemen aan de kinder- en jeugdactiviteiten van Miks welzijn. Ook geeft u hiermee aan akkoord te zijn met het gebruik van foto- en videomateriaal door Miks welzijn op haar eigen websites en voor informatieve persberichten.

Watdoeiknaschool.nl: De sport- en spel activiteiten zijn instuiven. Dit houdt in dat de kinderen kunnen komen en gaan wanneer zij dat willen. Hierdoor kunnen wij uw kind(eren) niet altijd in de gaten houden.
De verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de ouders/verzorgers.

Indien u over bovenstaande voorwaarden vragen heeft kunt u contact met Miks welzijn opnemen.
0513 – 414593 (tijdens kantooruren)
info@miks-welzijn.nl

spartanol